Transport Trolley Hamilton Medical

Veilig en efficiënt naar CT of MRI
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Transporttrolley met topbeademing

De voetconstructie van de transporttrolley heeft een model om de hoogste stabiliteit te bereiken. Langs de binnenzijde van de staander gaat de zuurstofvoorziening omhoog. Hierdoor wordt voorkomen dat de slangen buiten de constructie hangen.

Specificaties Transport Trolley Hamilton

Speciale onderconstructie

Door de speciale onderconstructie kan het gewicht boven op de trolley aanzienlijk hoger zijn dan een conventionele trolley. Op het plateau van de trolley staat een Hamilton C1, T1, C3 of MR1 plus eventueel de bewakingsmonitor, uitzuig unit en infuuspompen. 

Uniek maatwerk

Achterop de trolley is plaats voor een reanimatiekoffer. De trolley is volledig naar wens in te delen, mits dit technisch uitvoerbaar is. Kortom: uniek en immidels veel gebruikt, een transporttrolley met topbeademing. Eenvoudig op transport, alleen zuurstofflessen mee, voldoende batterijcapaciteit en van NIV, high flow tot de zwaarste ARDS-beademing is technisch mogelijk geworden.  

Oplossing op maat

Door de inmiddels jarenlange ervaring en de diverse gemaakte maat oplossingen is er voor iedere situatie een oplossing. 

Door het samen bepalen van de wensen voor transport en de beschikbare middelen, komen we op deze manier samen tot een uiterst praktische combinatie.

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen een voorbeeld trolley aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

H Hamiltontrolley 990x283
Transparant 500x500.png