E-learning

Hamilton Medical College
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Educatie over mechanische ventilatie binnen handbereik

Sluit u aan bij Hamilton Medical College voor toegang tot e-learningbronnen over mechanische ventilatie en ventilatoren. Behaal uw certificaat voor de Hamilton beademingsmachines. Stap voor stap de e-learning interactief doorlopen. Op ieder moment dat het u schikt. Indien u een NL vertaling wenst is deze op verzoek beschikbaar.

Hamilton Medical College

Gratis trainingen in mechanische ventilatie

Wij zijn van mening dat een gedegen kennis van mechanische beademing en van de beademingsmachines essentieel is om het best mogelijke klinische resultaat voor geventileerde patiënten te bereiken. Onze ventilatoren bieden een hoog niveau van maatwerk om zo goed mogelijk aan de behoeften van alle patiënten te voldoen. Door alle mogelijkheden van onze beademingstoestellen ten volle te benutten, kunt u beter inspelen op de behoeften van uw patiënten. Om deze reden investeren we continu in het aanbieden van een gratis e-Learning platform voor online training over mechanische ventilatie en ventilatoren, dat openstaat voor alle studenten en waar iedereen kan leren waar en wanneer ze maar willen.

 

De meeste modules worden gecombineerd met een online keuzevak om je nieuw verworven kennis te testen. Een certificaat wordt door Hamilton Medical College uitgereikt aan studenten die het examen met succes hebben afgerond.

Systeemvereisten