Hamilton Medical

Invasieve en non-invasieve ventilatie

Hamilton Medical Nederland BV is sinds 1980 op de Nederlandse markt aanwezig en heeft door zijn innovatieve technieken een toppositie verworven.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Geavanceerde ventilatoren en maatwerk oplossingen

Hamilton Medical Nederland BV, is sinds 20 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige beademingstoestellen voor Intensive Care, Cardiologie, Medium Care, Spoedeisende Hulp, Longafdeling, MRI ruimte, ambulance, traumahelikopter defensie en ambulance zorg.

 

Wij bieden naast zeer geavanceerde ventilatoren ook uitstekende maatwerk oplossingen. Luisteren naar onze (toekomstige) klanten is voor ons vanzelfsprekend. Graag denken wij met u mee!

 

Een voorbeeld daarvan is de vraag naar veilig, licht en eenvoudig transporteren van een beademde patient. Hamilton Medical Nederland BV maakt custom made transporttrolley’s. Maar kan u ook van dienst zijn wat de juiste bevestiging is van uw Hamilton ventilator op een pendel aan het bed van de patient. Of in een helicopter of MICU. Wij voorzien tevens in transportoplossingen (MRI compatible), zodat iedere patiënt veilig en eenvoudig naar CT of MRI vervoerd kan worden.

 

Hamilton Medical is een wereldspeler, gevestigd in Zwitserland, levert wereldwijd producten met een hoge kwaliteitsstandaard, ISO certificering, technische- en wetenschappelijke ondersteuning, om iedere beademing optimaal te laten verlopen. Zwitserse precisie, veiligheid en gebruiksgemak. Dat is Hamilton Medical. Samen met optimale scholing en enthousiaste medewerkers willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn!