P/V Tool Pro®

Protectieve beademings tool voor diagnose en recruitment
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Het gebruik van P/V Tool Pro

Met de P/V Tool Pro wordt de huidige curve van de longcompliantie (volume overdruk) van een geventileerde patiënt individueel en automatisch gemeten over een vooraf ingesteld drukbereik. De verkregen gegevens worden automatisch of handmatig geanalyseerd voor optimale PEEP en inspiratoire druk voor die patiënt. Het is met name nuttig voor ARDS- of ALI-patiënten, aangezien de juiste instelling van PEEP en inspiratoire druk bij deze populatie moeilijk kan zijn. De P/V Tool kan ook worden gebruikt voor manoeuvres van longrecrutering.

In combinatie met esophageale druk metingen geeft P/V Tool pro een beter begrip over de long en borstwand mechanica. Dit stelt u in staat om long protectief te beademen door het PEEP niveau te titreren (Talmor 2008) en de parameters voor het recruteren en driving pressure met teugvolume te optimaliseren. 

 

Het is eenvoudig om de P/V Tool software naast het bed te gebruiken als deze is geïntegreerd in een Hamilton Medical beademingsmachine. Momenteel is deze functie optioneel beschikbaar in de HAMILTON-G5, HAMILTON-S1, HAMILTON-C3 en HAMILTON-C6.

Hoe werkt de P/V tool Pro?

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de P/V Tool Pro

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de P/V Tool Pro aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png