INTELLiVENT®-ASV®

De toekomst is hier
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Een paradigma verschuiving in mechanische ventilatie

In conventionele beademingsmodi stelt de arts de instellingen in, zoals teugvolume, ademhalingsfrequentie en expiratoire en inspiratietijd om klinische doelen te bereiken, waaronder een bepaald niveau van oxygenatie en alveolaire ventilatie voor de patiënt.

Met INTELLiVENT-ASV stelt de arts doelen voor PetCO2 en SpO2 voor de patiënt vast. INTELLiVENT-ASV automatiseert vervolgens de ventilatorbesturingen om deze doelen te bereiken en houdt tegelijkertijd rekening met de fysiologische input van de patiënt (PetCO2, SpO2, longmechanica, spontane ademhalingen). Het stelt automatisch de bedieningselementen in die relevant zijn voor oxygenatie (PEEP, zuurstof) en ventilatie (frequentie, inademingstijd, ademvolume en inademingsdruk).

INTELLiVENT-ASV past automatisch longbeschermende strategieën toe om complicaties door AutoPEEP en volutrauma / barotrauma te minimaliseren. Het voorkomt ook apneu, tachypneu, ventilatie van dode ruimte en buitensporig grote ademhalingen. Binnen de regels van deze longbeschermingsstrategie moedigt INTELLiVENT-ASV de patiënt aan om spontaan te ademen. Het biedt ook een geautomatiseerd ontwenningsprotocol (Quick Wean).

Vanwege zijn unieke eigenschappen werd INTELLiVENT-ASV geclassificeerd als de beste beademingsmodus onder alle bestaande modi om veiligheid en comfort voor de patiënt te bieden, en om het wennen te bevorderen (Mireles-Cabodevila 2013).

 

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de INTELLiVENT-ASV

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen INTELLiVENT aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png