HAMILTON-T1

Intelligente transportventilatie
H Hamilton T1 1920x738 Beademingsmachine
Transparant 500x500.png

De ultieme oplossing tijdens het transport van patiënten

Met de HAMILTON-T1 breekt een nieuw tijdperk aan. Optimale beademing voor transport voor in de ambulance, defensie, helikopter en in het ziekenhuis. Klein, compact en Zwitserse topkwaliteit.

De HAMILTON-T1 combineert voor het eerst de functionaliteit van een volledig uitgeruste intensive care beademingsmachine met de compactheid en robuustheid die nodig zijn voor transport. Daarom stelt de HAMILTON-T1 u in staat om optimale beademingstherapie te bieden aan alle patiëntgroepen tijdens het transport, van de pasgeborene tot de volwassene.

Specificaties van de HAMILTON-T1

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de HAMILTON-T1

Onafhankelijk door krachtige turbine

Door de geïntegreerde krachtige turbine is de HAMILTON-T1 volledig onafhankelijk van perslucht. Dit vermindert het gewicht en bespaart ruimte, en zorgt ervoor dat zelfs niet-invasief beademde patiënten met succes over grotere afstanden kunnen worden vervoerd.

 

De HAMILTON-T1 bevat de gestandaardiseerde gebruikersinterface van de Ventilation Cockpit van Hamilton Medical en de unieke intelligente ventilatiemodus Adaptive Support Ventilation® (ASV®).

Opties HAMILTON-T1

HAMILTON-T1 defensie

De HAMILTON-T1 grijs voor defensie begeleidt uw patiënten trouw naar elke bestemming op de grond, op zee en in de lucht. 

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de HAMILTON-T1 aan u laten zien. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png