HAMILTON-T1

Intelligente transportventilatie
H Hamilton T1 1920x738 Beademingsmachine
Transparant 500x500.png

De ultieme oplossing tijdens het transport van patiënten

Met de HAMILTON-T1 breekt een nieuw tijdperk aan. Optimale beademing voor transport voor in de ambulance, defensie, helikopter en in het ziekenhuis. Klein, compact en de Zwitserse topkwaliteit.

De HAMILTON-T1 combineert voor het eerst de functionaliteit van een volledig uitgeruste intensive care unit met de compactheid en robuustheid die nodig zijn voor transport. Daarom stelt de HAMILTON-T1 u in staat om optimale beademingstherapie te bieden aan alle patiëntgroepen tijdens het transport, van de pasgeborene tot de volwassenen.

Specificaties van de HAMILTON-T1

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de HAMILTON-T1

Onafhankelijk door krachtige turbine

Door de geïntegreerde krachtige turbine is de HAMILTON-T1 volledig onafhankelijk van perslucht. Dit vermindert het gewicht en bespaart ruimte, en zorgt ervoor dat zelfs niet-invasief beademde patiënten met succes over grotere afstanden kunnen worden vervoerd.

 

De HAMILTON-T1 bevat de gestandaardiseerde gebruikersinterface van de Ventilation Cockpit van Hamilton Medical en de unieke intelligente ventilatiemodus Adaptive Support Ventilation® (ASV®).

Opties HAMILTON-T1

HAMILTON-T1 voor de strijdkrachten

De HAMILTON-T1 voor strijdkrachten begeleidt uw patiënten trouw naar elke bestemming op de grond, op zee en in de lucht. Na met succes de tests voor militaire conformiteit volgens de hoogste eisen onder de zwaarste omstandigheden te hebben doorstaan, werd de HAMILTON-T1 geregistreerd voor een NAVO-voorraadnummer (NSN 6515-01-648-5814) en is nu officieel beschikbaar in de Amerikaanse militaire ECAT-catalogus.

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de HAMILTON-T1 aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png