HAMILTON-S1

De eerste automatische piloot voor beademing
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Voor de meest complexe, ernstig zieke patiënten

De HAMILTON-S1 is ontworpen voor de meest complexe, ernstig zieke patiënten in alle ICU-instellingen waar longbescherming van het grootste belang is. Het uitgebreide monitoringpakket en de modernste diagnostische tools voor longonderzoek ondersteunen u bij het nemen van de best mogelijke klinische beslissingen voor uw patiënt. De HAMILTON-S1 is uitgerust met het volledige scala aan tools en functies, zodat u het beademingsapparaat kunt afstemmen op de vereisten van uw ICU en aan de behoeften van elke individuele patiënt.

 

De HAMILTON-S1 met INTELLiVENT®-ASV voorziet in alles dat u mag verwachten van een revolutionaire ventilator

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de HAMILTON-S1

Vestibulum augue sed vulputate

Op Desktop zie je niet veel meer van de foto in de achtergrond, op Smartphone vrijwel niks. De afbeelding is aanpasbaar door de gehele sectie te selecteren (blauw icoon met 6 puntjes). Kies dan de tab STIJL en vervolgens de tab ACHTERGROND. Et pulvinar massa lobortis. Nam lacinia rhoncus cursus.

Huaiygsfkuaysgfkasfk

Gebruik deze sectie en de sectie hieronder om afwisselend tekst met daarnaast een afbeelding te tonen. Zorg ervoor dat dit onder elkaar om en om afwisselt. Deze sectie kan gedupliceerd worden en weer onder de sectie andere sectie geplakt worden. Type niet meer tekst (incl. button) dan dat de foto hoog is .

Dit is een H2 titel - deze sectie kan gedupliceerd worden op een pagina

Gebruik deze sectie en de sectie hierboven om afwisselend tekst met daarnaast een afbeelding te tonen. Zorg ervoor dat dit onder elkaar om en om afwisselt en dat de tekst netjes horizontaal uitlijnt met de onderkant van de foto. Verwijder de button als die niet nodig is.

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de HAMILTON-S1 aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png