HAMILTON-G5

De modulaire high-end ventilatieoplossing
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Ultramoderne diagnostische tools

De HAMILTON-G5 is ontworpen voor de meest complexe, ernstig zieke patiënten op alle ICU-afdelingen waar long protectief beademen van het grootste belang is.

 

Het uitgebreide monitoringpakket en de ultramoderne diagnostische tools voor longonderzoek ondersteunen u bij het nemen van de best mogelijke klinische beslissingen voor uw patiënt.

 

Met een breed scala aan extra opties en functies, zoals Heliox en zuurstoftherapie met hoge flow, kunt u de HAMILTON-G5 aanpassen aan de vereisten van uw ICU en aan de behoeften van iedere individuele patiënt.

Specificaties HAMILTON-G5

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de HAMILTON-G5

Veiligheid voor iedere beademde patiënt

De Hamilton G5 beschikt over alle mogelijkheden die u mag verwachten van een volwaardige beademingsmachine voor neonaten, kinderen en volwassen. Een veilige beademingsmachine ook voor de allerkleinsten met flow triggering en volume monitoring. De Hamilton G5 beschikt optioneel over automatische cuff druk controle ter preventie van VAP en tracheaal letsel.

Voorziet in zorg waarbij de patiënt centraal staat

In tegenstelling tot reguliere modi, waarbij er verschillende instellingen gedaan dienen te worden, hoeft dit niet langer met ASV. Studies laten zien dat ASV geschikt is voor vrijwel iedere geïntubeerde patiënt. Passief of gecontroleerd, COPD of ARDS.

Zie alle belangrijke informatie in 1 oogopslag

Monitoring in mechanische ventilatie betekent curves, loops, getallen en nog meer getallen. Maar wat vertellen deze ons over de conditie van de patiënt? De Hamilton-G5 voorziet in een “Ventilator Cockpit”. Deze visualiseert alles op intuïtieve wijze.

Efficiëntie door innovatie

De Hamilton-G5 intuïtieve interface versimpeld het instellen van de machine en vertaald eenvoudig de parameters. Training was nog nooit zo eenvoudig! Gebruikers fouten verminderen, de veiligheid van de patient neemt toe. 

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de HAMILTON-G5 aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png