HAMILTON-C3

De compacte high-end ventilator
H Hamilton C3 1920x738 Beademingsmachine
Transparant 500x500.png

Compacte ventilator voor het invasief – en non invasief beademen

De Hamilton C3 (S) is de ultieme compacte ventilator met alle beademingsmodi en uiterst goede non invasieve beademingskwaliteiten. Het verschil ten opzichte van de Hamilton C2 is het grotere 12,1 inch beeldscherm. ASV-IntelliVent en High Flow is beschikbaar op de C3S.

 

De C3 wordt veelvuldig gebruikt voor het invasief – en non invasief beademen op de IC, tijdens transport of zelfs buiten het ziekenhuis. Ook geschikt voor de allerkleinste patiënten. Door de batterijcapaciteit tot 6,5 uur en ingebouwde turbine is het meenemen van een zuurstoffles voldoende om de patiënt te kunnen beademen.

 

Als zuurstof bron kan men zowel gebruik maken van een O2 concentrator als van een O2 cilinder. Door gebruik te maken van de voortschrijdende turbine technologie is persluchtvoorziening niet langer nodig! Voor de beademingslucht wordt de omgevingslucht gebruikt. Deze aangezogen lucht wordt gefilterd door een grof- en een HEPA filter waardoor meer dan 99,99% van de deeltje ≥ 03, µm uit de lucht wordt gefilterd.

Dit maakt de Hamilton C3S erg geschikt voor de IC/NICU, recovery, SEH of voor het transport in of tussen ziekenhuizen.

Specificaties HAMILTON-C3

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de HAMILTON-C3

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de HAMILTON-C3 aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png