HAMILTON-C1

Minimale grootte voor maximale prestaties
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Optimale prestaties door krachtige turbine

Door de geïntegreerde krachtige turbine is de HAMILTON-C1 volledig onafhankelijk van perslucht. Bovendien biedt het een piekstroomsnelheid tot 260 l / min, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij niet-invasieve beademing.

De HAMILTON-C1 bevat Hamilton Medical’s gestandaardiseerde Ventilation Cockpit-gebruikersinterface en de unieke intelligente beademingsmodus, Adaptive Support Ventilation® (ASV®).

Specificaties HAMILTON-C1

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de HAMILTON-C1.

Intelligente beademing voor langdurige acute zorg

Het HAMILTON-C1-beademingsapparaat combineert een hoog prestatieniveau met flexibiliteit, gebruiksgemak en maximale mobiliteit. Dit maakt het een ideale metgezel voor uw langdurig geventileerde patiënten aan het bed en tijdens intra-ziekenhuistransporten.

Multifunctionele allrounder

Compact en multifunctioneel inzetbaar maakt de Hamilton C1 een allrounder. Perfect voor op een transporttrolley of regulier inzetbaar als ventilator op de IC/SEH/Recovery maar ook high-care, medium-care of de longafdeling.

Opties HAMILTON-C1

E-learning

Hamilton Medical biedt e-learningmodules over zijn ventilatoren, technologieën en over de basisprincipes van mechanische ventilatie.