H900 bevochtiger

Eenvoudiger en veiliger kan niet
Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png

Perfecte oplossing voor bevochtiging

De luchtbevochtiger HAMILTON-H900 is ontwikkeld met de nadruk op gebruiksgemak en patiëntveiligheid, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke aspecten van patiëntenzorg. Een innovatieve tweestaps-installatie helpt u snel aan de slag te gaan. Alle aansluitingen voor de luchtbevochtiger bevinden zich in één beademingscircuitset, waardoor bediening met één hand mogelijk is. De HAMILTON-H900 kan worden gebruikt met alle gangbare mechanische beademingsmachines. Door het ergonomische ontwerp is de gebruikersinterface goed zichtbaar en biedt alle benodigde informatie in één oogopslag.

 

Diverse therapieën voor alle patiënten

De HAMILTON-H900 is ontworpen om medische gassen te bevochtigen en te verwarmen voor volwassen, pediatrische en neonatale patiënten – met alle veelgebruikte ademhalingstherapieën:

Download de brochure (PDF) voor meer informatie over de H900 bevochtiger

Minder risico op kruisbesmetting

Door het verminderen van de noodzaak om het circuit te openen om condensaat af te voeren, minimaliseert de HAMILTON-H900 de kans op verspreiding van pathogenen die verband houden met de ontwikkeling van beademingsgerelateerde pneumonie (VAP) .

Beademingscircuit sets voor patiënten zwaarder dan 10 kg

De voorgemonteerde beademingscircuitsets kunnen tot 28 dagen worden gebruikt voor pediatrische en volwassen patiënten zwaarder dan 10 kg en bevatten een geïntegreerde temperatuursonde, water bijvulslang, Y-stuk en waterkamer met automatisch bijvulmechanisme. Verwarmde sets met twee en enkele ledematen zijn verkrijgbaar als artikelen voor eenmalig gebruik of autoclaveerbaar.

Ademhalingscircuitset voor pasgeborenen en kindergeneeskunde tot 15 kg

De voorgemonteerde beademingscircuitsets voor neonatale en pediatrische patiënten zijn speciaal ontworpen voor zelfs uw kleinste patiënten tot 15 kg. Ze kunnen tot 28 dagen per patiënt worden gebruikt en bevatten een geïntegreerde temperatuursonde, water bijvulslang, Y-stuk en waterkamer. Het afneembare, onverwarmde verlengstuk maakt gebruik in couveuses mogelijk. Verwarmde sets met twee en enkele ledematen zijn verkrijgbaar als artikelen voor eenmalig gebruik of autoclaveerbaar.

Lagere kosten

Gedurende de levensduur van een luchtbevochtiger zijn de initiële investeringen relatief klein. Factoren die de kosten drukken zijn onder meer circuits, kabels, temperatuursondes en tijd en moeite voor reiniging en herverwerking. Met de HAMILTON-H900 behoren dure vervangingen van verloren of kapotte temperatuursondes en kabels tot het verleden.

Meer info over dit product?

Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen de HAMILTON-H900 aan u demonstreren. Neem telefonisch contact op via 030 670 11 90 of stuur een e-mail aan info@hamiltonmedical.nl.

Transparant 500x500.png
Transparant 500x500.png